Of u nu vanuit Amsterdam of Den Haag bestelt, we zijn de ideale partner voor Merchandise, Fashion, Werkkleding, Promotioneel kleding.

Meer informatie over de verschillende custom made diensten:

merchandise-producten-nederland


Merchandise

McDonald's-caps-werkkleding


Werkkleding

https://www.thecottonexpress.com/wp-content/uploads/2019/11/photo-1558608822-042bf2ea1059-300x200.jpeg


Promotioneel

Shirts bedrukken


Private Label

De Cotton Express Factory bevindt zich in Pakistan, het vierde grootste katoen producerende land ter wereld. De stad Faisalabad, waar de fabriek is gevestigd, is het textielcentrum van het land.

Ons doel is om alle klanten kwalitatieve, op maat gemaakte kleding en merchandise te bieden tegen concurrerende prijzen. Om dit doel te bereiken, hebben we ons eigen inkoopkantoor met een eigen productiefaciliteit opgezet.

De Cotton Express beschikt over ultramoderne stik- en print oplossingen met een zeer bekwaam team. Onze team zorgt ervoor dat tijdens het hele productieproces aan de kwaliteitseisen wordt voldaan.

De getrainde kwaliteitscontroleurs zorgen ervoor dat het kwaliteitsniveau tijdens alle productiestadia wordt gehandhaafd. We vinden communicatie essentieel en daarom kunnen onze klanten rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor in Nederland. We bespreken het hele productieproces voorafgaand, tijdens en na de productie.

Wij werken tevens met zorgvuldig geselecteerde partners. Onze partners zijn, net als wij, toegewijd om een werkomgeving te bieden die voldoet aan de toepasselijke nationale wetgeving en de gedragscode van de klant.

We bieden een werkomgeving zonder kinder- en dwangarbeid. We streven naar gelijke rechten, empowerment van vrouwen en gratis onderwijs.

Wanneer de aanvraag van een klant de Nederlandse productiecapaciteit en / of prijsvereiste overtreft, bieden we automatisch de kwaliteitsdiensten van onze vestiging in Pakistan aan.