t-shirts-bedrukken-promotie-kleding
McDonald's-promotiekleding-campagne
promotie-artikelen-campagne

Kleding voor promotioneel gebruik mag niet meer "lelijk" zijn. Design, kwaliteit en pasvorm zijn van hoog belang.

PROMOTIONEEL

Klanten beleven uw merk veel intensiever en langer dan voorheen. Dit is het resultaat en kracht van o.a. het fenomeen Internet (vooral Google en Social Media). Klanten kunnen via het internet merken opzoeken en het direct vergelijken met de concurrenten, voordat zij een keuze maken.

Het beoordelingsproces wordt voor een groot deel beïnvloed door wat online zichtbaar is. De verwachtingen van wat zij offline tegen komen, zijn automatisch hierdoor beïnvloed.

Wij zorgen ervoor dat promotionele producten voldoen aan de laatste mode en trends. Dit realiseren wij door gebruik te maken van de grootste en beste leveranciers van Europa. Wij beoordelen hen nieuwste  collecties voordat wij de producten doorvoeren in ons assortiment.

U kunt met een gerust hart gebruik maken van onze diensten. Aangezien wij onze mening durven te geven, zullen we u zeker adviseren op het gebied van prijs, kwaliteit en pasvorm. U krijgt altijd een aantal opties aangeboden en u kunt de mogelijkheden bij ons in de showroom bekijken. Uiteraard laten we vervolgens de keuze aan u over.

Wij leveren al jaren promotieartikelen en kleding aan de grootste merken en evenementen. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden we onze diensten vanuit Nederland en Azië aan.

Voordelen Promotiekleding: 
  • Private Labeling
  • Ontwerp conform brandboek
  • Professionele uitstraling
  • Lage minimum afname
  • Scherpe prijzen