//www.thecottonexpress.com/wp-content/uploads/2019/12/the-cotton-express-zeefdruk-1.png

The Cotton Express is de grootste textieldrukkerij en Custom Made kledingleverancier van regio Den Haag. Vanuit Den Haag bieden wij al jaren onze diensten aan in heel Nederland en België.

A-merken, Bedrijven, Verenigingen, Artiesten en Influencers bestellen hun bedrukte kleding en Merchandise bij The Cotton Express.

Onze productiehal is een ware fabriek en bestaat uit industriële Zeefdruk, DTG print, UV Print, Borduur en Transferdruk (Zeef, Flex,  Flock) machines. Doordat alle technieken zich onder één dak bevinden, kunnen we al uw logo’s en ontwerpen( van één kleur tot aan Full Colour en in ieder gewenste aantal) leveren.

Om onze klanten volledig van dienst te kunnen zijn, bieden we ook een breed assortiment van kleding aan voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan; werkkleding voor horecapersoneel en bouwbedrijven, T-shirts voor (sport-) evenementen en bedrijfsuitjes,  promotioneel kleding voor festivals en merchandise. Verder bieden wij ook custom made producties aan vanuit onze fabriek in Azië.

Wij zijn leverancier van bekende merken zoals o.a. Stanley Stella, B&C, Gildan, Kariban en andere merken. Door onze langdurige samenwerkingen met de merken en onze volume van afname, kunnen wij altijd de beste prijzen garanderen.

Naast onze productie beschikken wij ook over een designafdeling. Wij kunnen u, indien nodig, assisteren met het ontwerpen van logo’s, designs en patronen.

Uiteraard begrijpen wij dat het lastig kan zijn om online een juiste T-shirt, Polo of Trui te selecteren met een geschikte pasvorm. Met het versturen van één simpele e-mail (info@thecottonexpress.com) kunt u ons aangeven wat u wilt bestellen. Onze klantenservice adviseert u vrijblijvend over de beste mogelijkheden.

Indien u een product wilt zien of uitproberen, dan bent u (op afspraak) van harte welkom in onze showroom in Den Haag.